Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Зодиакални болежки и съвети за ликвидирането им! – продължение

От зодиакалния ни знак зависи склонността ни към различни заболявания

болести зодияРазбира се, това не е присъда, а предупреждение: хранете се правилно и ще избегнете проблемите.

Везните трябва да поддържат хормоналния си баланс, да укрепват нервната система и бъбреците. В това ще им помогнат цитрусовите плодове, смокините, копърът, магданозът, нерафинираният ориз. Полезна е също храна, богата на витамин А и Е: черен дроб от треска, елда, овесена каша, морски дарове, тиква. Откажете цигарите и алкохола!

Скорпионите трябва да следят имунната и половата си система. Алкохолът и мазното месо ви действат разрушително. Включете в менюто си морски дарове, йогурт, плодове. За да избегнете болести на черния дроб (още един проблем на този знак), яжте зеле и сушени сливи. Отлично общоукрепващо средство за вас е чай от мента.

Ревматизъм, радикулит, разстройства на нервната и кръвоносната система, заплашват Стрелците. Изключете пушените меса и тортите с крем. Блюдата от черен дроб и фасул, супи от коприва, салати от прясно зеле и краставици, подправени със зехтин, соево или слънчогледово масло, ще ви помогнат да избегнете множество проблеми.

Спътници на Козирога могат да станат болести на стомаха, кръвообращението, черния дроб и жлъчния мехур, както невралгия и депресия. Организмът ви не е готов да се бори с мазната храна, лютите сосове и алкохола. Не се огорчавайте: можете да си приготвите много вкусни блюда от постно говеждо, кокоше месо, риба. Вредните сладкиши заменете с ябълки, круши, сливи.

Кръвта, нервите, коленете и глезените са слабите места на Водолеите. Нужни са ви белтъчини (съдържащи се в месото и морските дарове) и въглехидрати (ще ги откриете в зеленчуците и „зърнените храни). Ще ви помогнат и пресните плодове: портокали, ябълки, праскови, нарове.

Болестите на Рибите са плоскостъпие, нарушения в работата на ендокринната и лимфната система, отоци, алкохолизъм. Забравете за силните напитки и вкусните банички. Морските дарове (особено океанската риба), зелето във всичките му разновидност, краставици, тиквички, овесена каша, праскови, грозде ще ви помогнат да съхраните здравето си. При простуда – горещ чай с липов мед, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *