Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Жена с рак на панкреаса се излекувала благодарение на витамин

Лечението с витамини на опасния рак се провело под лекарски контрол с известния д-р Хофер

От рак на панкреаса се разболяват 44 000 американци всяка година и той е четвъртата основна причина за смърт причинена от в САЩ. Въпреки вложените усилия на официалната медицина, процентът на смъртност от рак на панкреаса остава много висока – 80% през първата година след откриван на болестта. Поради това, лекарите са се насочили към търсене на природни лечения като средство за решаване на проблема.

Един такъв метод е венозното инжектиране на витамин C, за което има забележителни, клинично доказани резултати.

рак на панкреаса
Лечение с витамин С

Една жена болна от рак на панкреаса имала щастието да се излекува с витаминна терапия. Не всеки болен от нейната болест има този успех. На повечето от лекуваните по метода са имали удължаване на живота с 12 месеца при прогноза за 5 и половина месеца живот.

През далечната 1978 година й откриват тежката диагноза и тя започнала да се лекува с витамин С на своя отговорност. Започнала да взема всеки ден по 10 грама от витамина и се консултирала с лекуващия лекар. Той я посъветвал да се обърне към известния в Канада д-р Хофер, който прилагал витамини и нутриенти за лечение на щизофрения и други болести и е имал добри резултати. Той е известен в тази област за лечение с витамини на алкохолизъм, щизофрения и е открил, че големи дози ниацин може да лекуват висок холестерол и други болести.

Д-р Хофер й препоръчал да взема не 10, а 40 грама витамин С, което е много в сравнение с дневната нужда на организма е около 60 – 70 мг. Освен това й препоръчал да взема и други нутриенти, които представляват вещества необходими на организма за да живее, тяхната доза също трябвало да бъде завишена.

След един месец тя се прегледала и лекарите не открили никакъв спомен от рак на панкреаса. Госпожата съобщила на д-р Хофер радостната новина. Лекарите не могли да повярват и помислили, че апарата им е бил повреден. Но след обстойна проверка се оказало, че наистина от злокачествения рак не е останало нищо. Това е първият случай на излекуван пациент със свръхдоза витамин С от д-р Аврам Хофер, за който той говори в интервю с журналиста Питър Коук преди 17 години – през 1997 година като е разказал и за други добри резултати на 800 болни от рак пациенти.

На този метод не може да се разчита, той не е панацея за рак или друга болест. Допитвайте се до лекуващия ви лекар при подобна нужда както направила тази жена. А терапията се прави с венозно вливане на витамин С и трябва да бъде извършена от лекар.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *