Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Този плод връща младостта!

Специалисти определиха супер плода, който може да постигне най-категоричен подмладяващ ефект. Този ефект е възможен както в кулинарията, така и в козметологията.

praskoviМедиците са убедени, че най-категорично въздействие върху процесите на клетъчното стареене и визията на бръчките имат продуктите от праскови, коментират от medikforum.ru. Използването им в козметиката оказва видим подмладяващ ефект, особено ако продуктите от праскови са включени в състава на пилинги.

Този сочен, сладък плод позволява кожата да се поддържа дълго време гладка и кадифена, твърдят специалистите. Работата е там, че прасковата съдържа уникален комплекс от полезни вещества. Те подхранват кожата и съхраняват правилния хидробаланс, което отлага появата на бръчки. За това качество на прасковите се знае не само в козметологията. За да постигнат ефекта на подмладената кожа, диетолозите настоятелно препоръчват в менюто редовно да се включват праскови.

В процеса на изследванията са установени още няколко полезни свойства на прасковите. Те нормализират обмяната, защитават от болести сърцето и помагат да се справим със стреса и депресивните състояния. Експертите добавят още, че редовната консумация на праскови влияе позитивно на мозъчната дейност, като стимулира мисловните процеси, подобрява паметта и съдейства за по-бърза концентрация.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *