Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да подобрите настроението си само за 5 минути?

Много пъти в живота се случва да имаме лошо настроение и желание просто да завъртим ключа и да го подобрим.

Няма значение каква е причината за влошаване на настроението ви – дали стрес от работа, заядлива свекърва или просто ежедневни проблеми. Лесно можете да използвате нашите съвети, за да си възвърнете доброто настроение само за 5 минути и да се насладите на остатъка от деня.

–      Затворете очи и се опитайте да изчистите съзнанието си от всички мисли – просто не мислете за нищо! Лошото настроение често се увеличава от една и съща мисъл, която се е загнездила в ума ви. Ако ви е трудно да изчистите мислите си, съсредоточете се върху мисълта за горяща свещ, която вие наблюдавате в пламъка.

–      След това започнете да дишате дълбоко и бавно – направете 10 вдишвания и издишвания. Това ще възстанови сърдечния ви ритъм и ще премахне голяма част от лошото ви настроение.

–      Сега трябва да започнете да съставяте нова положителна мисъл. Например „Аз имам много успешен ден и никой не може да ме ядоса” или „Днес е страхотен ден и аз съм добре”. Повтаряйте си това изречение 10 – 15 пъти, докато усетите окончателно съзнанието си овладяно.

–      Отворете си очите и се усмихнете, за да усетите доброто си настроение. Няма как да сте в лошо настроение и да се усмихвате, дори ако трябва да се преструвате съвсем скоро усмивката ще подобри окончателно настроението ви.

–      Гледайте снимки, на които се усмихвате или такива на други хора, които са ви близки – децата, любимия човек или близки приятели! Ако и след това не се усмихнете – идете на лекар! Сигурно имате някакъв здравословен проблем и ви трябва сериозно лечение.

 

 

Направете живота си по-красив и по-щастлив!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *