Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни рецепти за язва

1кг дреби картофи се изпичат до кафяво, след което се смилат. Смесват се с 500 грама мед. Взема се по 1 чаена лъжичка 3 пъти на ден преди ядене. Болките отзвучават за 10 дена. Рецептата се прилага повторно ако се наложи.

Смесват се 400 грама чист мед със същото количество зехтин и 1 щипка смлян на ситно жълт кантарион. Сместа се разбива добре и се пие по 1 супена лъжица 2 пъти на ден преди ядене. Преди употреба трябва винаги да се разбърква.

40 грама зелени орехчета, големи колкото маслинкисе слагат в шише и се заливат с първак ракия. Престоява така 40 дни на шарена сянка и през 3 дни се разклаща. Прецежда се и към течността се добавя 500 грама мед и 500 грама захар. Тази смес стои 4 дена. Пие се по 1 супена лъжица 3 пъти дневно преди хранене заедно с 1 супена лъжица зехтин. Лечението трае 15 дни. След това се почива 15 дни и се повтаря. По време на лечението не трябва да се пие алкохол, да се пуши, да се консумират пържени, люти, солени и кисели храни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Народни рецепти за язва

  1. Добрил каза:

    От рецептата с орехчетата не можах да разбера къде се добавя захар, къде мед и в крайна сметка кое се яде или пие?!? Може ли да разясните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *