Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Здравословното хранене не е само мода

Първо помислете за здравето и след това за красотата

Стремежът да се консумират екологични храни вече не означава просто подбор на продукти, но и по-глобална грижа за планетата. Идеята е, че ако се произвеждат повече органични продукти, това е добре за природата и в дългосрочен план.

Превенция вместо лечение

Когато глезим сетивата си разумно с подбрани продукти в неголеми количества, ние всъщност се грижим за имунитета си. Гурме културата адмирира храните с високо съдържание на витамини и минерали, които освен наслада за сетивата носят и здраве.

Нетрадиционно поднасяне на познати неща

Чипс от целина или гурме пуканки – звучи хем познато, хем изискано. Това е целта: да се върнем към добре забравеното старо, като му придадем ново звучене. И да включим куп полезни дребни добавки като джинджифил, ленено семе, кашу, босилек, розмарин…

Екзотични вкусове

Гуарана, агаве, куркума, лиций – едновременно екзотични и суперполезни. Основното правило е в менюто да се включват здравословни добавки, които освен здравословни в повечето случаи са и изключително ароматни и вкусни и насищат до крайност сетивата ни.

Доскоро не можехме да си представим лют шоколад. Или такъв с морска сол. Сега обаче съчетаването на противоположни вкусове е модерно. И разбира се, полезно – тъй като дава разнообразие. А не на последно място, задоволява интереса ни към кулинарни приключения, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *