Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Уникално! Ето как целулит се заличава с мед!

Ефикасно премахване на целулит с мед!

Ако искате да се справите с така ужасяващия целулит, защо не се доверите на меда – няма нищо по-ефикасно и разкошно от процедура с мед срещу целулит. Нещо повече – от процедурата могат да се възползват и да се уверят в нейното действие жени на различна възраст, които се оплакват от „портокалова” кожа. Освен заличаващ по отношение на целулита ефект, процедурата помага и в посока на подмладяване на кожата и възстановяване на здравия й външен вид.

За да направим масаж с мед срещу целулит, е необходимо да покрием засегнатите от проблема кожни участъци с тънък слой мед. Достатъчни за целта ще ви бъдат около 2 ч.л. от сладкото изкушение.

След като ги нанесете върху тялото си, започваме да поставяме ръцете си върху меда и да отлепяме. Важно е ръцете да са сухи и чисти. Ако в началото отлепянията ще са лесни, то след това съпротивлението ще започне да се увеличава.

Възможно е да се появи дори болка по време на масажа, но добре е той да продължи, защото ефектът от него е гарантиран. Всяко едно отлепяне на ръцете малко по малко разбива целулита и подобрява кръвообръщението. Оказва положителен ефект и върху мускулатурата.

Масажът продължава, докато медът добие бял цвят, но не повече от 10 минути. След това кожата се измива и се нанася антицелулитен продукт.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *