Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

2 домашни рецепти срещу целулит с кафе

Ето как кафето влиза в битката с целулита!

Кафето е онзи продукт, за който от край време се знае, че има доказани свойства по отношение на премахването на целулита.

За да приложите подобна терапия в домашни условия, предлагаме ви 2 изпитани рецепти за премахване на целулит в домашни условия с кафе:

–          скраб от кафе и кафява захар – за приготвянето на скраб от смляно кафе и кафява захар са необходими около 70 грама прясно смляно кафе и 200 грама кафява захар от захарна тръстика. Необходимо и 250 мл бадемово масло. След като съставките се размесят добре, с получената смес се масажират засегнатите от целулита участъци от кожата. На всяка зона се отделят по около 5 минути, като добре е да се използва твърда масажна ръкавица. Движенията трябва да са кръгови, а продължителността им – до зачервяване на кожата. След измиване се нанася антицелулитен продукт;

–          скраб от кафе и зехтин – за целта се смесват по половин чаша смляно кафе и захар, към които се добавя цяла чаша зехтин. Съставките се наливат в буркан за по-лесна употреба, като преди душ се обтриват със сместа засегнатите от целулита зона за по 10 минути. След изплакване тялото се намазва с антицелулитен или друг подходящ продукт.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *