Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

4 подправки, които скоростно изгарят мазнините

Тези 4 подправки са в състояние да ви избавят от мазнините в проблемните зони на тялото!

Всички сме наясно, че с помощта на естествени продукти постижимо е така желаното отслабване. Важно обаче е да се знае кои са растенията, които имат понижаващ ефект по отношение на килограмите и какво точно е тяхното действие.
Тук внимание ще обърнем на 4 подправки, за които се знае, че имат изгарящ ефект по отношение на мазнините и мастните депа в тялото. Това е потвърдено с редица изследвания, според резултатите от които обиколките и килограмите намаляват след приема на тези подправки:
•    червен пипер (лют) – лютият червен пипер за всички нас е познат като средство, което „пали” цялото тяло. Пали и изгаря и мазнините, сочат редица проучвания, като този си ефект подправката дължи на съдържащото се в нея вещество капсаицин. Въпросният капсаицин не само че подпомага изгарянето на натрупалите се в тялото мазнини, но и намалява чувството за глад и подобрява обмяната на веществата;
•    канела – методът за отслабване с канела се радва на особена популярност в цял свят. Положителните мнение за този диетичен режим се дължат и на свойството на канелата да намалява кръвната захар и да елиминира лошия холестерол. Освен това доказано е, че ароматната канела е фактор, ускоряващ метаболизма;
•    черен пипер – досущ като червения пипер, черният пипер се смята за враг на мазнините, тъй като подобрява обмяната на веществата и стимулира дейността на храносмилателната система като цяло;
•    глухарче – добавено към салатата, например, глухарчето, което у нас се използва най-вече като билка и по-рядко като подправка, засища скоростно глада и подпомага пречистването на тялото. Това без съмнение е предпоставка за изгаряне на ненужните килограми и мазнини.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “4 подправки, които скоростно изгарят мазнините

  1. :) каза:

    по какъв начин трябва да се пият, имам предвид, дали трябва да ги смесваме с нещо, да имаме режим кога да ги пием или просто само така да си ядем :Д ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *