Шипове по краката церете с морска сол

Смесете 1 л. газ с 1 кг. морска сол.Всяка вечер топете краката в сместа, като увеличавате времето от 5 минути до 1 час, а после по обратния ред го намалявате от 1 час до 5 минути.

Почивайте 1 месец и повтаряте.


Публикувано в категории: Нервна система

Автор

Няма коментари »

Напишете коментар


Още по темата

Как да поддържате коленете си здрави?

Дали коленете трябва да скърцат, болят и се стягат с напредване на възрастта? Не е задължително!

Пет съвета за лесна грижа за краката през лятото

Летният сезон е в разгара си, а той носи различни кожни и проблеми с краката.

Отокът на глезените може да ви подсказва, че е време да отидете на лекар!

Подуването на глезените е често срещано явление, особено ако сте пътували дълго време.

Морска сол топи тлъстините около корема

Почистването на бедрата, седалището и корема със скраб намаляват риска от целулит

Домашно лечение на целулит

Вземете топъл душ и подсушете тялото си. Проблемните места разтрийте добре с памучен тампон, напоен в оцетен разтвор. Той се приготвя от 6-процентен ябълков оцет, разреден с вода в съотношение 1:1. Обработените места увийте със стреч фолио и останете така един час. След това отново вземете душ, като не използвате сапун.

Лечение на ангина с народни средства

Лечението на ангина с народни средства е насочено преди всичко към изчистването на микробите от лигавицата на гърлото. Народният опит сочи, че чудесна работа в такива случаи вършат отварите и настойките.

Премахнете болката от шипове!

Костните шипове (остеофити) са допълнителни кости, които се появяват вследствие непрекъснат натиск и износване на костите в ставите, бедрата, краката, гърба, раменете, коленете и ръцете.

При ставни болки правете упражнения

Най-доброто средство срещу схващане на ставите са леките физически упражнения. Повтаряйте ги най-малко 3-5 пъти на серия.

Оплаквате се от шипове? Забравете мазните храни!

Ако са ви открили шипове, това е сигнал, че нещо в начина ви на живот не е правилно. На някои хора им се налага да стоят прекалено дълго време прави, а при други натоварването е голямо. Прекаляването с мазни храни и липсата на калций в организма също е причина за увреда в ставите.

Най-ефективните билкови комбинации за борба с грипа и настинките

Пролет е, но времето постоянно ни изненадва с прекалено високи или много ниски температури. Затова и настинките не закъсняват

Морската сол е полезна за косата!

Какво е Спондилоза?

Деформиращата спондилоза е процес, който се проявява с възрас­тта, когато се на­рушават връзките между дисковете и прешлените. В резултат на това нарушение опасно се увеличава под­вижността между отделните пре­шлени.