Вирусите могат да увредят слуховия нерв

Неврит е медицински термин за възпаление на нерв. Слуховият нерв може да бъде увреден преди всичко от възпалителен процес причинен от вируси, микроби и техните токсини. Пораженията на слуховия нерв могат да бъдат резултат от токсични въздействия, смущения е кръвното оросяване и храненето на нерва, като неблагоприятна реакция към лекарствата. Невритът често е следствие от прекарана инфекции като скарлатина, дребна шарка, дифтерия, както алкохолна и тютюнева интоксикация, употребата на медикаменти като хинин, салицилати, стрептомицин. Това може да доведе до увреждане на слуховия нерв, едностранно или двустранно, и слухът може да бъде частично или напълно загубен.

Колкото по-рано се диагностицира заболяването, толкова са повече възможностите за провеждането на активно лечение, съответни на установената причина.

ВАЖНО!!! Отървете се от болките в ставите и шиповете в ставите със SPONDY GUARD! Възползвайте се от нашата Коледна промоция и закупета продукта на промоционални цени като кликнете ТУК!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *