Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Демир Бозан ме отърва от проблемите с бъбреците

Демир Бозан Здравейте. Пише ви Васил Колев от Ихтиман. На 45 години съм, но от доста време имам проблеми с бъбреците. Кризите, които ме спохождат, не са чести, но са изключително болезнени. При последния ми преглед докторът установи, че имам песъчинки, но ме успокои, че не са големи.

Проблемът беше, че по някаква причина ми предизвикваха ужасни болки, и то през седмица-две.

Болката не се повлияваше нито от обезболяващи, нито от бира, нито от всевъзможните чайове и таблетки, които ми препоръчваха в аптеката. Нищо не помагаше за тях. Започнах да се потискам, депресирам, чувствах се половин човек, заради честите си отсъствия. Добре, че с началника ми бяхме приятели, иначе щях и работата да си изгубя.

При последната криза, докато Иван /шефът ми/ беше при мен, за да ме види и да ми даде кураж, с него беше и жена му.

Двете с моята се заприказваха и от дума на дума стана въпрос за билков чай на име Демир Бозан. Бях пил толкова отвари, че им заявих, че поредната билка едва ли ще ми помогне. Иван обаче ми каза, че ставало въпрос за комбинация от билки Демир Бозан и самият той с нейна помощ си оправил кръвното.

С големи убеждения и уговорки ме накараха да изпия първите няколко чаши, но после аз сам си ги исках. Болката изведнъж просто утихна, спазмите изчезнаха, а ужасните бодежи сякаш се изпариха. Беше просто невероятно. Само с няколко чаши Демир Бозан и вече бях в отлична форма.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *