Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни рецепти за лечение на мастопатия

3 пъти на ден се взима по 1 чаена лъжица стрити на прах семки от портокал.

1 супена лъжица царевична близалца се поставя вечерта в термус и се засилва с 1 чаена чаша вряла вода. На сутринта се прецежда и се пие 4 пъти на ден по 50 г, 1 час преди ядене.

2 супени лъжици корен от глухарче се поставят в емайлирана тенджера и се заливат с 2 чаени чаши вода. Слага се на тих огън и се вари под капак 30 минути. Маха се от котлона, прецежда се, разделя се на 4 части и се пие 1 час преди ядене.

2 супени лъжици самобойка вечерта се слагат в термус и се заливат с 2 чаени чаши вряла вода. Слага се на тих огън и се вари под капак 30 минути. На сутринта се прецежда. Пие се по 10 г, 4 пъти дневно, преди хранене.

2 супени лъжици хмел вечерта се слагат във вряла вода и се слагат в термус. На сутринта се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 1 супена лъжица преди хранене.

Ситно нарязваме от следните билки: по 40 г стрък от мащерка, листа от подбел, корени от ружа: по 30 г корени иглика, цвят от бъз, корени от сладник: 20 гр корени от сладка папрат. Смесваме добре 2 супени лъжици от горната смес с 500 гр вода и варим 10 минути, след което оставаме да киснат 1 час. Пие се преди ядене по 1 винена чаша, подсладена с небет шекер или мед, 4 пъти дневно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *