Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Д-р Вълканов: В Хасково пристигна ендоскопска апаратура от най-ново поколение

Ендоскопия – същност. Колоноскопии и гастроскопии – необходимост от тяхното прилагане. Използване на ендоскопска апаратура за извършване на колоноскопии и гастроскопии. Свръхмодерен апарат е най-новото оборудване в МБАЛ – Хасково. Той е от най-ново поколение ендоскопска апаратура и позволява прилагане на всички  иновативни функции в ендоскопията. Употреба на апарата за диагностициране и лечение на всички видове заболявания на храносмилателния тракт и на дебелото черво.

Д-р Валентин Вълканов застава пред камерата на etv.bg, за да представи новият свръх модерен апарат, който стана част от  най-новото оборудване, получено в болницата в Хасково.

ендоскопски апарат
Д-р Вълканов представя новия ендоскопски апарат

С него могат да се правят колоноскопии и гастроскопии. Това е най-добрата техника в областта на ендоскопската апаратура. Ендоскопският апарат  е произведен от фирмата „Олимпус“. Този апарат е снабден с всички иновативни функции в ендоскопията, които помагат на ендоскопистите да поставят най-точната диагноза и да проведат най-правилното лечение на дебелото черво, както и на целия храносмилателен тракт.

С този ендоскопски апарат бързо и лесно могат да бъдат открити лезии на дебелото черво и на храносмилателния тракт, както и да бъдат премахнати на момента. Тази апаратура помага доброто лечение и на онкологични заболявания. Няма да се стига до тежки злокачествени болести, които довеждат до инвалидизация на пациентите.

Изследванията с новия ендоскопски апарат се покрива от Здравната каса. Всички процедури се извършват под анестезия, като пациентите не доплащат нищо.

ендоскопски апарат
Д-р Вълканов обяснява, че свръхмодерния ендоскопски апарат е снабден с всички иновативни функции в ендоскопията

С новия свръхмодерен ендоскопски апарат ще бъдат лекувани всички жители на Хасковска област. На тези пациенти няма да им се налага да пътуват до други населени места, за да бъдат диагностицирани и лекувани, което е изключително удобство, коментира д-р Вълканов.

Ще ви бъде полезно да изгледате видеото с репортажа от Хасковската болница  ТУК   >>>.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *