Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ФИТОЛОР ХОТ / FITOLOR HOT

Съдържа инулин, екстракт от плодове на черен бъз, цинков глюконат, витамин С, лимонена киселина, натриев цитрат, ацесулфам К, магнезиев стеарат, силициев диоксид, аромати

Предназначение

фитолор хот
Фитолор хот е добра подкрепа за имунната система

ФИТОЛОР ХОТ – саше е продукт за подпомагане на имунната система при настинка и грип. Може да се използва като част от сезонната профилактика през зимата.

Екстрактът от плодовете на черен бъз внася в организма флавоноиди, които съдействат благоприятно за антиоксидантната защита; този биоактивен компонент съдейства за пълноценно усвояване на витамин С и двете съставки в комплекс подпомагат укрепването на имунната система.

Пребиотикът инулин насърчава оптимизацията на чревната микрофлора, пълноценното усвояване на храните и предотвратяването на болестни процеси в стомашно-чревния тракт.

Цинкът балансира метаболизма чрез създаването на благоприятни условия за производството на ензими; усилва имунната защита.

Продуктът съдейства за по-бързо оздравяване на възпалени дихателни пътища. Много български педиатри и общопрактикуващи лекари препоръчват ФИТОЛОР ХОТ заедно с ФИТОЛОР пастили, тъй като комбинираната терапия ускорява оздравителните процеси при възпаления на дихателната система.

Как се приема

Едно саше ФИТОЛОР ХОТ се разтваря в 150 мл топла вода и се изпива веднага на бавни глътки.Обърнете внимание на препоръката, че водата не бива да е гореща, а разтворът не трябва да престоява продължително време.

Продуктът е от групата на хранителните добавки; приема се независимо от храненията. Дозата за възрастни и деца над 12 години е до две сашета дневно, а за деца от 3 до 12 години – едно.

Възможни нежелани ефекти

Не са установени.

Продуктът е подходящ за диабетици, тъй като не съдържа захар. Съставът на ФИТОЛОР ХОТ позволява да се използва от бременни.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Продуктът не е предназначен за деца под тригодишна възраст. Допуска се приложението му в тази възрастова група само под лекарски контрол.

Не бива да се превишават препоръчаните дневни дози от 1 или 2 сашета.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за взаимодействия с негативен за пациентите ефект.

______

Усреднена цена в аптеките – 9 лв за опаковка от 10 сашета

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *