Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето кои зеленчуци помагат да стопим корема!

Три пъти седмично хапвайте блюда от кръстоцветни зеленчуци, ако искате да имате плоско коремче!

zele_brokoli_karfiolДиетолозите препоръчват поне три пъти седмично в менюто ни да бъдат включвани растителни храни, които подпомагат изгарянето на мазнините и по-специално на онези, които се отлагат около корема и ханша. В групата влизат бялото зеле и карфиолът, аспержи и броколи, ряпа и китайско зеле. Полезните храни съдържат особени фитонутриенти и активират химията на тялото не по-зле, отколкото го прави ананасът – един тропически плод с доказани качества за изгаряне на мазнини.

Кръстоцветните зеленчуци помагат да организма да се противопостави на т.н. ксеноестрогени, разясняват от medikforum.ru. Това са химически съединения, които попадат в организма от околната среда и влияят негативно на хормоналната му система. Една от последиците на това влияние е неуправляемото трупане на мастни депа в областта на корема – особено ярко проявено при жените.

Салатите от изброените зеленчуци, особено приготвените на пара броколи, карфиол и брюкселско зеле, се оказват отлично средство да съхраним устойчиво тегло и строен силует!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *