ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ето кои зеленчуци помагат да стопим корема!

Три пъти седмично хапвайте блюда от кръстоцветни зеленчуци, ако искате да имате плоско коремче!

zele_brokoli_karfiolДиетолозите препоръчват поне три пъти седмично в менюто ни да бъдат включвани растителни храни, които подпомагат изгарянето на мазнините и по-специално на онези, които се отлагат около корема и ханша. В групата влизат бялото зеле и карфиолът, аспержи и броколи, ряпа и китайско зеле. Полезните храни съдържат особени фитонутриенти и активират химията на тялото не по-зле, отколкото го прави ананасът – един тропически плод с доказани качества за изгаряне на мазнини.

Кръстоцветните зеленчуци помагат да организма да се противопостави на т.н. ксеноестрогени, разясняват от medikforum.ru. Това са химически съединения, които попадат в организма от околната среда и влияят негативно на хормоналната му система. Една от последиците на това влияние е неуправляемото трупане на мастни депа в областта на корема – особено ярко проявено при жените.

Салатите от изброените зеленчуци, особено приготвените на пара броколи, карфиол и брюкселско зеле, се оказват отлично средство да съхраним устойчиво тегло и строен силует!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *