Как актьорът Зак Галифианакис от филма „Последният ергенски запой“ отслабна толкова много

Ето как харизматичният брадат мъж успя да отслабне 25 килограма и да се отърве от закръгления вид

Зак Галифианакис е популярен комик. Изображението на този човек винаги се свърва с типа комедиен актьор, който поддържа настроението на филма, в който участва. Наскоро, той порази всички с новия си облик.

зак галифианакис

Пътят на славата
Зак Галифианакис е известен в Америка като комик, актьор, сценарист и режисьор. Можем да го разпознаем в такива филми като „Веднъж във Вегас“, „Обратно в гърба“ и други.
Кариерата му започва с малки роли- винаги застрелван в кратки серийни епизоди. Първата главна роля, която получава е във филма „Визионерът“ пред 2008 година. Продуцентите го харесали, заради качеството му да се шегува докато е с каменно лице.

зак
В училище Зак Галифианакис било много затворено дете. Срамувал се е от външния си вид и най-вече от ниския му ръст. Но това не му е попречило да стане комик. Очевидно хуморът му е помогнал да се бори с комплексите.

Защо е отслабнал толкова?

Зак Галифианакис споделя, че на първо място искал да се погрижи за собственото си здраве. Актьорът вече е на 48 години и всеки знае отрицателният ефект от наднорменото тегло върху тялото. Втората причина е, че комикът искал да опита нов образ, защото основно играе комедийни роли. Така че, загубата на тегло и промяната във външността ще му помогнат да се отърве от закръгления вид.

актьор
Актьорът споделя, че е забравил усещането, по време на тичане да не се задъхва и коремът му да не пречи .

Инструкциите за отслабване от известните

Всички известни хора се обръщат към диетолозите, когато решат да отслабнат. И Зак не е изключение. Той се е консултирал със специалист, който да състави план за храненето му.

Методът на Зак Галифианакис за загуба на тегло е насочен към намаляване на приетите калории на ден. Но неговият режим включва и редовното посещение на фитнес залата. Подобно на всички диети за отслабване, актьорът трябва да изостави много вредни продукти, които развалят фигурата.

Ето кои продукти трябва да изключи:

*сладкиши и сладкарски изделия
*тестените изделия
*бързото хранене
*опушени, солени и пържени храни
*бира и алкохолните напитки

На мястото на забранените продукти идват полезните:

*месо и риба
*плодове и зеленчуци
*нискомаслени млечни продукти

Съвети от холивудската звезда:

отслабналПървото нещо, което съветва той, е да се откажете от алкохола, когато искате да отслабнете. Зак признава, че е бил любител на спиртните напитки. Имало дни, в които като се събуди не може да стане от леглото, заради алкохола, който е приел предишната вечер. Сега се радва колко добре се чувства и препоръчва всеки да последва неговия пример. Бирата е една от основните причини за наднормено тегло. Зак Галифианакис обича ходенето и по този начин изгаря калориите, натрупани от храненето, Освен това, ходенето на чист въздух има благоприятен ефект върху самочувствието и настроението.

Премахването на вредните храни от режима помогнаха на актьора да свали няколко килограма. Ако и вие изключите тези забранени продукти, веднага ще забележите резултата. Освен това, за да имате красива фигура е необходимо да спортувате. Редовните натоварвания ще помогнат кожата ви да стане по-стегната и да премахнете мазнините в проблемите области.

Източник: https://aveslim.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *