Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как актьорът Зак Галифианакис от филма „Последният ергенски запой“ отслабна толкова много

Ето как харизматичният брадат мъж успя да отслабне 25 килограма и да се отърве от закръгления вид

Зак Галифианакис е популярен комик. Изображението на този човек винаги се свърва с типа комедиен актьор, който поддържа настроението на филма, в който участва. Наскоро, той порази всички с новия си облик.

зак галифианакис

Пътят на славата
Зак Галифианакис е известен в Америка като комик, актьор, сценарист и режисьор. Можем да го разпознаем в такива филми като „Веднъж във Вегас“, „Обратно в гърба“ и други.
Кариерата му започва с малки роли- винаги застрелван в кратки серийни епизоди. Първата главна роля, която получава е във филма „Визионерът“ пред 2008 година. Продуцентите го харесали, заради качеството му да се шегува докато е с каменно лице.

зак
В училище Зак Галифианакис било много затворено дете. Срамувал се е от външния си вид и най-вече от ниския му ръст. Но това не му е попречило да стане комик. Очевидно хуморът му е помогнал да се бори с комплексите.

Защо е отслабнал толкова?

Зак Галифианакис споделя, че на първо място искал да се погрижи за собственото си здраве. Актьорът вече е на 48 години и всеки знае отрицателният ефект от наднорменото тегло върху тялото. Втората причина е, че комикът искал да опита нов образ, защото основно играе комедийни роли. Така че, загубата на тегло и промяната във външността ще му помогнат да се отърве от закръгления вид.

актьор
Актьорът споделя, че е забравил усещането, по време на тичане да не се задъхва и коремът му да не пречи .

Инструкциите за отслабване от известните

Всички известни хора се обръщат към диетолозите, когато решат да отслабнат. И Зак не е изключение. Той се е консултирал със специалист, който да състави план за храненето му.

Методът на Зак Галифианакис за загуба на тегло е насочен към намаляване на приетите калории на ден. Но неговият режим включва и редовното посещение на фитнес залата. Подобно на всички диети за отслабване, актьорът трябва да изостави много вредни продукти, които развалят фигурата.

Ето кои продукти трябва да изключи:

*сладкиши и сладкарски изделия
*тестените изделия
*бързото хранене
*опушени, солени и пържени храни
*бира и алкохолните напитки

На мястото на забранените продукти идват полезните:

*месо и риба
*плодове и зеленчуци
*нискомаслени млечни продукти

Съвети от холивудската звезда:

отслабналПървото нещо, което съветва той, е да се откажете от алкохола, когато искате да отслабнете. Зак признава, че е бил любител на спиртните напитки. Имало дни, в които като се събуди не може да стане от леглото, заради алкохола, който е приел предишната вечер. Сега се радва колко добре се чувства и препоръчва всеки да последва неговия пример. Бирата е една от основните причини за наднормено тегло. Зак Галифианакис обича ходенето и по този начин изгаря калориите, натрупани от храненето, Освен това, ходенето на чист въздух има благоприятен ефект върху самочувствието и настроението.

Премахването на вредните храни от режима помогнаха на актьора да свали няколко килограма. Ако и вие изключите тези забранени продукти, веднага ще забележите резултата. Освен това, за да имате красива фигура е необходимо да спортувате. Редовните натоварвания ще помогнат кожата ви да стане по-стегната и да премахнете мазнините в проблемите области.

Източник: https://aveslim.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *