ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Синя слънчева вода ликвидира емоционалната болка

Синята слънчева вода не само ще ви направи по-здрави, но и ще ви освободи и от най-скритата емоционална болка

sinq woda Тази вода отключва психически блокади и лекува емоционални рани. Тя ще ви помогне да се върнете в чисто състояние, в което няма никакви негативни мисли …

Пиенето на синя слънчева вода ще ви изпълни с положителност, мир и любов. Водата, която е стояла в синя стъклена бутилка и е била нагрявана постепенно от слънчевите лъчи има дори по-различен вкус, отколкото обикновената вода. И в този случай различен съвсем не означава лош.

Всеки може да пие от тази вода, дори и децата, а рецептата е следната:
всичко, от което се нуждаете, е синя стъклена бутилка, като нюансите не са важни. Най-важното нещо е да напълните бутилката с филтрирана, изворна или обикновена чешмяна вода, а капачката не трябва да бъде изработена от метал. Можете да използвате корк, стъкло или пластмасова капачка.

Съхранявайте бутилката на слънце в продължение 12 часа. Колкото по-дълго държите водата на слънце, толкова по-сладка ще бъде тя.

Как да консумирате синя слънчева вода?

Нашият организъм някак си приема естествено тази вода, и дори хора, които обикновено не пият твърде много вода, нямат проблем да изконсумират няколко литра от синята соларна вода.

Трябва да знаете, че няма ограничение за нейната консумация, също така можете да я използвате за готвене. Нейният сладък вкус ще ви накара да забравите обикновената вода.

Опаковка на продукта "Смайлин – връща усмивката на вашето лице"
Смайлин – бързо прогонва лошите мисли и връща усмивката

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *