ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тази супер напитка стопява мазнините в корема за рекордно кратко време!

Писано е много за напитки, които влияят положително на стопяване на мазнините в областта на корема

 

Това е рецепта, на която ние се натъкнахме в социалните мрежи ще ви помогне да стопите мазнините в областта на корема. Всички хора, които са я използвали, споделяха единодушно, че тази полезна и вкусна напитка наистина работи.

sour-drink-for-weight-lossЕдна чаша от този естествен еликсир не само ще ви освежи, но в същото време ще насърчи и загубата на мазнини. Всичко, от което се нуждаете,  са три съставки, а основната е грейпфрут.

Необходими съставки:

1 чаша сок от пресни грейпфрути
2 супени лъжици ябълков оцет
1 супена лъжица мед

Начин на приготвяне на напитката за стопяване на мазнините:

Сложете продуктите в блендер или купа, в която ще ги разбъркате добре. Важно е, че съставките са хомегенни и добре разбити. Пийте този сок преди всяко основно хранене или преди обяд или вечеря седем поредни дни. След това си вземете почивка в продължение на седем дни и след това, ако е необходимо, повторете процеса за още една седмица. Ако по някаква причина не ви харесва, или не ви е позволено да консумирате грейпфрут, може да го замените с портокал.

Напитката дава много добър ефект ако сутрин, преди да изпиете на гладно първата чаша, изплакнете червата с една чаша топла вода. В началото вкуса на напитката може и да не ви харесва много, но с течение на времето ще свикнете.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *