Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Отказване от хляба – предимства и недостатъци

Не лишавайте организма си от полезни витамини и минерали

Със сигурност зачеркването на хляба от менюто ви има не само предимства, а и недостатъци.

Ако сте решили да преминете на здравословно хранене и изключите хляба, то ще увеличите приема на плодове и зеленчуци. Често пъти именно хляба и останалите тестени изделия са виновниците за наднорменото тегло.

Решението за справянето с излишните килограми се казва БОДИЛАКС.

Знаете ли обаче, че топенето на килограмите не е в резултат на изхвърлянето на хляба от ежедневното ви меню, а от загубата на течности. Тона е така, тъй като въглехидратите се складират в организма под формата на гликоген, а един грам въглехидрат съдържа ¾ вода.

Не лишавайте организма си от полезни витамини и минерали
Не лишавайте организма си от полезни витамини и минерали

Преди да изхвърлите въглехидратите от менюто си трябва да знаете, че те са основна храна за мозъка и ако подложите организма си на недостиг на въглехидрати рискувате да се стигне до натрупване на кетони, което пък ще причини сухота в устата, виене на свят, гадене, безсъние и лош дъх.

Въглехидратите в хляба са онези, които поддържат оптималните нива на захарта в кръвта, предотвратявайки резките й колебания.
Приемът на пълнозърнест хляб носи и други ползи за организма ви – доставя необходимото количество витамини и минерали за поддържане на здравето.
Освен това фибрите в пълнозърнестите храни са изключително ценна съставка и са отговорни за поддържането на системите и органите в човешкия организъм.
Редовната консумация на продукти с високо съдържание на фибри ще сведе до минимум риска от затлъстяване, пише gotvach.bg.

За да засилите ефекта им, приемайте и БОДИЛАКС.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *