Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Петър Димков: Дрехите попиват негативната енергия от околния свят!

Някои читатели ще бъдат изненадани, защото съветите на лечителя Петър Димков са били предимно рецепти за оздравяване

Петър Димков
Петър Димков

Здравето на човек зависи от неговото физическо и емоционално състояние, от начина, по който се храни и от вида на храната, която приема.

Здравето ни зависи от съня и неговото качество, от количеството вода, което приемаме, от личната хигиена и от дрехите, които носим.

По отношение на дрехите, лечителят Петър Димков препоръчвал не само да бъдат добре изпрани и изгладени, но да проявим огромно внимание към онези дрехи, с които стоим вкъщи или излизаме навън.

Както писаха в  chudesa.net, дрехите се явяват втората ни кожа и играят не просто функцията да защитават тялото от студа или от горещината, а и от енергийното влияние на околния свят.

Затова е важно вкъщи да не стоим с дрехите, с които сме били навън.

Когато се прибирате вкъщи, сменяйте своите дрехи, казвал лечителят Петър Димков.

Домашните дрехи задължително трябва да бъдат свободни и удобни. Тялото трябва да се чувства удобно и приятно, а не стегнато и напрегнато.

Това важи и за дрехите, с които ходим на училище, в университета или на работа, но често модните тенденции надделяват над удобството, затова поне вкъщи човек трябва обезателно да облича удобно облекло.

Външните дрехи не трябва да се носят повече от 1 ден, не само поради хигиенни причини, а и поради енергийни.

След като един ден сме били облечени в някакви дрехи и чуждите очи са ги гледали – някои доброжелателно, други недоброжелателно, те са попили енергиите от околния свят.

Ако ги облечете на следващия ден, без да сте ги изпрали, старите енергии могат да ви повлияят негативно.

Ако имате съмнения, че през деня сте срещнали лоши, злобни, завистливи хора, освен да изперете вашите дрехи, добре е да ги наръсите преди прането с морска сол, за да може тя да поеме негативните енергии, казвал Петър Димков.

Неврохелт плюс
Неврохелт плюс – чудо за възстановяване на мозъка

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *