Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Правете тези упражнения, ако искате да имате добра фигура!

Тези упражнения подсилват дълбоко разположените мускули и стимулират кръвообращението:

  1. Легнете по гръб със сбити в коленете крака, ходилата са стъпили плътно на пода. Поставете детска топка между коленете си. Без да повдигате таза, притиснете топката с колене, след това отпуснете мускулите, но топката не бива да пада. Направете 3 серии от 20 стягания и отпускания.
  2. Намерете стъпало и поставете едното си ходило на ръба му. Другото ходило вдигнете във въздуха и поставете зад глезена на стъпилия крак. Правете люлеещи движения с ходилото върху стъпалото, като се опитвате да вдигнете колкото може по-високо пръстите. Направете 2 серии от 20 движения с всяко стъпало.
  3. Застанете на колене и ръце, опрени на пода, главата дръжте на линията на гръбнака. Вдигнете коляното странично, докато се изравни с нивото на гърба, след това бавно го спуснете обратно. Направете упражнението по 20 пъти с всеки крак.

uprajneniaС тези упражнения ще изгорите излишните калории:

  1. Застанете в прав стоеж, краката са разтворени на ширината на ханша. Повдигнете ръцете под прав ъгъл към торса. Вдигнете лявото коляно до дланите. Дясното ходило подвигнете на пръсти, после на пети и така 10 пъти. Сменете краката и направете 6 такива серии.
  2. В прав стоеж разтворете краката на ширината на ханша. Свийте краката в коленете с прав гръб и ходила, залепени за пода, после отново се изправете в изходна позиция. Повторете 10 пъти. Направете 6 серии.
  3. Застанете в прав стоеж, разтворете краката на ширината на ханша. Свийте леко коленете, изнесете единия крак назад, свийте ръцете в лактите и ги приберете към тялото. Със скок сменете краката. Направете 6 серии от 10 скока.

Тези упражнения ще ви помогнат да стегнете силуета си, като наблегнете на критичните зони:

  1. Застанете на колене, опрете лактите и дланите на пода. ГлаВата стои в продължението на линията на гръбнака. Вдигнете десния крак, като насочите петата към табана. После Върнете крака обратно, без да го опирате на пода. Направете 3 серии от 12 движения нагоре-надолу с всеки крак.
  2. Застанете прави до стената и опрете плътно гърба си, пуснете ръцете от двете страни на тялото. Разтворете краката на ширината на ханша. Сгънете краката в коленете и се смъкнете надолу докато бедрата сключат прав ъгъл с подбедриците, без да отлепвате гърба от стената. Задръжте в това положение няколко секунди и се изправете. Направете 2 серии от 30 движения.
  3. Легнете странично на пода, свийте вътрешния крак под прав ъгъл в коляното, другия вдигнете нагоре с пръсти на ходилото насочени надолу. После свалете обратно крака, без да го поставяте на пода. Направете 4 серии от 15 движения с всеки крак.

7 прости упражнения, които ще намалят телесните ви мазнини!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *