ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какви витамини и минерали да приемаме при астма и алергия?

Ако сте от онези хора, които страдат от астма или алергия, може да опитате тези витамини и минерали, тъй като не са посочени вредни странични ефекти и съществуват известни доказателства за техните възможни ползи. Но винаги ги употребявайте като допълнение към лекарствените средства и никога като заместител на медикаментозната терапия.

– Ежедневен прием на добавки с мултивитамини/минерали

Уверете се обаче, че съдържат магнезий, селен, витамин С, витамин Е, бета-каротин и всички витамини от групата В (тиамин, рибофлавин, ниацин, В6, В12, фолиева киселина и пантотенова киселина).

Не забравяйте да осигурявате на организма си нужното количество ехинацея всеки ден
Не забравяйте да осигурявате на организма си нужното количество ехинацея всеки ден

– Пийте чаша чай от мента или лайка всяка вечер преди лягане.

– По избор вземайте една от следните добавки – пикногенол или чобанка.

– Осигурете си ежедневна доза ехинацея (следвайте указанията на опаковката), като я приемате две седмици, а после две седмици почивате. Но ако страдате от някаква форма на автоимунно заболяване, я избягвайте.

Винаги преди да пристъпите към прием на каквито и да било добавки, независимо колко безвредни ви се струват, се допитвайте до лекуващия лекар, защото те могат да си взаимодействат зле с лекарствата, които приемате, независимо дали са по лекарско предписание или без рецепта.

– Използвайте лулата с хималайска сол HIMALAYAN PIPE. Без да вреди по никакъв начин на организма, тя помага при астма, алергия, кашлица, затруднено дишане.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *