Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Този трик спира безразборното хранене!

Какво правите, когато сте отегчени и скучаете? Започвате да ядете. Това е труден за разчупване навик, но ако продължите безсмислено да прибягвате до храна всеки път, когато сте у дома и няма какво да правите пред телевизора, ние знаем как свършва тази история.

trik hraneneЗатова ви препоръчваме този трик, който работи против излишното трупане на килограми от безразборно хранене. Когато знаете, че не сте гладни, а просто се нуждаете от малко разсейване, за да стоито на разстояние от яденето, създайте си нов навик, като започнете да правите нещо друго. Изработете си ново хоби!

Намерете хоби или дейност, която работи за вас. Може би искате да рисувате, шиете, плетете на една кука, да работите в градината или да направите формовани колиета. Подарете си педикюр, прочетете една глава от най-новата книга, която имате, хвърляйте топка с вашето куче, танцувайте в хола си или излезте да се разходите. Очевидно предложение е да се избегнат всякакви хобита, които включват храна, така че не е време да готвите или печете сладкиши в такъв момент. Съвсем лесно можете да превърнете скуката в изгаряне на калории като правите лицеви опори и клекове. Препоръката е да направите нещо забавно, все пак, а не да започнете да чистите къщата, освен ако почистването не е вашата лична страст! Каквото и да е, направете го в продължение на най-малко 10 минути, за да смените своя гледна точка и да се разсеете в този момент, за да сте на разстояние от храната.

Помислете за всички калории, които ще спестите като прескочите едно ненужно хапване. И кой знае, ако това е нещо, с което се борите по няколко пъти на ден, помислете колко е важно да го направите. Храненето, все пак е необходимост, а не забавление!

Хранителните режими не работят в 95 % от случаите

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *