Билков букет при неврози

Смес от 50 грама копър, анасон и цвят от жълт кантарион се изсипват в 300 мл вода. Вари се 10 минути. Пие се по 1 кафена чаша 3 пъти на ден 30 минути преди ядене.

100 грама мед на ден се консумират при следната схема:30 грама се вземат 30 минути преди закуска, 40 грама 30 минути преди обяд и 30 грама 2 часа след вечеря, като медът се разтваря в чаена чаша топла вода. Пие се до пълно излекуване.

4 супени лъжици свинска мас и 40 цвята невен се пържат на котлона 5 минути. Сместа се прецежда на другия ден след като отново се разтопява. Ушивате си ръкавици от хавлиена кърпа или анцуг до над лактите. Намокрят се обилно с 60 градусова гроздова ракия. Болните ръце се намазват обилно със сместа , а след това се пъхат в натопените с ракия ръкавици. Така се стои не по- малко от 4 часа. Ръцете на бъбват и побеляват, но след 7-8 часа възвръщат първоначалния си вид.Тази процедура се повтаря 10 пъти като интервалът от първия до втория път е 7 дни, а от втория до третия 10 дни, до четвъртия 15 дни. Приключва се с петата процедура, която се прави след 20 дни от четвъртата. Ефектът е поразителен.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *