Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Два домашни лека при упорита ушна кал

Ако сте предразположени към образуване на обилна ушна кал, решете проблема с 1-2 капки загрят зехтин в ухото преди лягане. Сложете си тампон от памук в ухото и поставете хавлиена кърпа под главата си, за да предпазите възглавниците. Ежеседмичното прилагане би трябвало да овладее състоянието.

При упорита ушна кал пробвайте тази алтернатива: купете си от аптеката трипроцентов разтвор на водороден пероксид и капкомер. ushna kalСложете приблизително една супена лъжица в половин чаша топла вода и с помощта на капкомера поставете няколко капки в ухото (за да направите това, наклонете главата си настрани над мивката). Не се притеснявайте, ако ухото ви бълбука – това е пероксидът, който разтваря ушната кал. Изчакайте, докато бълбукането спре и наклонете главата на другата страна над стара хавлиена кърпа, за да се оттече течността. Повторете с другото ухо.

Предупреждение!

Не поставяйте края на капкомера в ухото си и не правете това, ако имате други проблеми като болка, инфекция или спукано тъпанче. Може да се наложи да повторите процедурата няколко пъти, докато отстраните ушната кал.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *