Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ТОП 3 грешки по време на диети и здравословно хранене

Няма нищо по-хубаво от това да се храним здравословно, но трябва да внимаваме, защото често се допускат тези 3 грешки по време на диети и здравословно хранене

По време на здравословно хранене човек следва да се лиши от вредните храни, да приема възможно повече полезни и качествени, за да изгради здрав организъм.

Грешка номер 1: Използвайте само полиненаситени мазнини

Няма да сгрешите ако се храните с риба и със сурови ядки, защото по този начин ще заситите вашето тяло с полиненаситени мазнини.

Извън тези продукти, производителите използват рафинирани полиненаситени мазнини, които са вредни, защото причиняват рак, инфаркт, диабет или затлъстяване, писаха в senzacia.net.

Грешка номер 2:  Не яжте масло, а маргарин

plod-zelenchukГрешен съвет, защото маргаринът, който произвеждат у нас е с твърде ниско качество, за да може да се предлага на такава ниска цена.

Той се произвежда от хидрогенна мазнина, която не може да се разтваря в организма и се отлага под формата на плака в кръвоносните съдове.

Може да причини атеросклероза или запушване на артериите и вените.

Кравето масло все още се приготвя и от мляко, дори и да е в малки дози. По този начин в него има белтъци, витамини, натурални мазнини.

Ако все пак се притеснявате, купувайте кокосово масло, което прилича на мас и с него могат да приготвят солени и сладки ястия.

Доверете се и на домашната мас, която вече е реабилитирана.

Ето както каза за нея проф. Байкова ТУК.

Грешка номер 3:  Не яжте никакви мазнини по време на диети

Това правило има своето нагледно опровержение от бившия депутат Петя Раева.

Петя Раева отслабна повторно като свали още 30 кг.

Тя се храни и с много меса, включително сланина, тлъсто свинско като пържоли, ребърца, шишчета.

Например на едно ядене Петя Раева яде шишче, наденички, сиренца и кашкавал, пие айран, но не яде салата, хляб или гарнитура.

Повече научете ТУК.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *