Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепта с яйца за прилив на енергия

Следната смес на яйчена рецепта ще се погрижи за вашия здрав имунитет и ликвидиране на хроничната умора

ЯЙЦА

Тази рецепта е много подходяща за хора, които се оплакват от хронична умора, безсилие и постоянно боледуване от настинки или други сезонни заболявания.

Вземете прясно кокоше яйце, по една супена лъжица мед и масло и две супени лъжици от каквито и да е трици. Разбърквайте непрекъснато, докато се получи равна каша и вземайте за през нощта за възрастни по една супена лъжица, за децата – по една чаена лъжичка.

Резултатът ще се почувства само след няколко дни: при по-възрастното поколение
– във вид на прилив на енергия, при младото
– във вид на успехи в учението в резултат на подобряване на паметта и засилване на умствените способности. Тази модифицирана хранителна добавка се препоръчва предимно за ученици и студенти по време на сесия. Но не бива да се приема от хора с наднормено тегло.

Предлагаме ви още една рецепта от народната медицина с яйца

Рецепта с яйца против главоболие

Рецепта за тези, които страдат от чести главоболия на почвата на преумората: разбива се цяло сурово яйце, смесва се и се залива с почти кипящо мляко. Ако се пие този коктейл ежедневно, постепенно, след месец-два, можете да забравите за стресовите мигрени.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *