Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Най-ефикасните средства от природата против киселини!

Част 1, част 2, част 3, част 4, част 5

Синап

kiselini-6Горчицата е алкализираща храна, която е пълна с минерали и съдържа слаба киселина под формата на оцет. Консумирането на синап директно може да предизвика доста горчива гримаса и да смрази усмивката ви.

Заради своите алкални свойства, горчицата ще ви помогне да неутрализирате киселините, които пълзят към гърлото ви и може да неутрализира болката от рефлукса. Тя е най-добре да се вземе по време на пристъпа на киселини от стомаха ви.

Вземете 1 чаена лъжичка добро качество жълта горчица и я изяжте точно по време на най-силния пристъп на киселини в хранопровода ви.

Чай от корен на джинджифил

Коренът от джинджифил може да помогне за облекчаване на редица стомашни проблеми, от гадене до киселинен рефлукс. Изпивайте чаша пресен чай около 20 минути преди хранене, за да успокоите корема си и да послужи като киселинен буфер.

Вземете няколко големи филийки корен от джинджифил и ги нарежете в две чаши вода, като ги поставите да се варят в продължение на 30 минути. Оставете да изстине и пийте отварата около 20 минути преди хранене.

Пушенето + алкохол = огнени киселини

Пушенето на цигари и пиенето на алкохол може да ви създаде ужасен рефлукс. Работата на никотина и алкохола е така да отслаби вашия сфинктер, че да може много по-лесно съдържанието на стомаха и киселината да се връщат нагоре в хранопровода ви. Алкохолът също дразни стомаха ви като цяло. Решението е да се откажете от пушенето и да пиете по-малко или изобщо да не пиете алкохол. Това ще подобри здравето ви като цяло, освен облекчаването на киселинния рефлукс.

Здравето ви зависи от вас! Никога не забравяйте това, когато се храните, когато пиете и когато се разболеете!

 

 

Мощни оръжия в чиния

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *