ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Всички естествени средства против киселини са тук!

Киселините в стомаха се характеризират с неприятно чувство на парене зад гръдната кост, което често пъти се промъква до гърлото и е симптом повече, отколкото заболяване. 

kiselini-1Те се причиняват от киселинен рефлукс, който се появява, когато пръстенът на мускула, който позволява на храната да премине в стомаха (долния езофагеален сфинктер) се отпуска, когато не трябва. Резултатът е киселината от стомаха се връща до хранопровода, което след това причинява усещане за парене зад гръдната кост. В действителност е възможно да имате рефлукс без киселини в стомаха, но не е възможно да имате стомашни киселини без рефлукс. Тук ще се запознаете с всички известни и изпитани естествени средства за лечение на киселините.

Лъжичка сода за хляб …

Една пълна лъжичка натриев бикарбонат може да ви помогне да сложите край на разкъсващото усещане за парене зад гръдната кост, причинено от киселинен рефлукс. Содата за хляб, както натриевия бикарбонат е по-известен, може да помогне на киселините в стомаха, защото има рН по-високо от 7.0 и следователно неутрализира стомашната киселина.

Вземете половин или една чаена лъжичка сода за хляб и чаша (200 мл) прясна вода.

Смесете содата и водата. Разбъркайте и изпийте цялата смес. Можете да повторите това, ако е необходимо, но не трябва да надвишавате седем дози с ½ чаена лъжичка в период от 24 часа. Също така, избягвайте да използвате това като средство за повече от една седмица.

 

Продължение …

 

Направете си този невероятен цитрусов спрей за тяло!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *