ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Чудодейни упражнения изправят гръбнака ви само за 5 минути на ден

Тези японски упражнения ще се справят със схванатия ви гръб, ще изправят стойката ви и ще коригират външния ви вид само за броени минутки на ден

Чудодейни упражнения изправят гръбнака ви само за 5 минути на ден. Тези японски упражнения ще се справят със схванатия ви гръб, ще изправят стойката ви и ще коригират външния ви вид с помощта на  изключително елементарна техника, благодарение на която ще върнете естествената поза на гръбначния си стълб и ще стегнете неусетно корема си, предлага ни Фрамар.

За да изпълните тази система упражнения е необходимо да отделите 5 минути на ден. Тази методика се изпълнява само с една кърпа.

uprajnenia
Така се прилагат въпросните  упражнения

Първото и важно условие е да сгънете кърпата на стегнато руло. Дебелината му трябва да е около 10 см, а дължината му минимум 40 см. За да се придържа в това положение можете да завържете рулото със здрав конец.

След това трябва да легнете на твърда и гладка повърхност. Не се допуска лягането на легло, препоръчително е да го направите на земята.

После поставете сгънатата на руло кърпа под кръста ви, точно на точката, противоположна на пъпа. Това е изключително важно условие за изпълнение на японските упражнения за изправен гръбнак и стегнат корем.

След като сте легнали на земята, леко разтворете ходилата си, за да бъдат на ширината на раменете ви, приблизително на 25 см едно от друго. После леко накривете пръстите на краката ви навътре, така че да могат да се докоснат.

karpa
Сгънете по този начин на руло вашата кърпа

Следващото действие е да изпънете ръцете си над главата. Поставете ги с дланите към земята, за да могат кутретата ви да се докоснат, както е показано на картинката.

За да изпълните тези чудодейни японски упражнения за изправен гръбначен стълб, трябва да останете в това положение 5 минути. Тази поза звучи много елементарно, но всъщност не е много удобна. Затова не се притеснявайте, ако в началото времето ви не е 5, а вероятно 1 или 2 минути.

След броени дни, в които изпълнявате тези упражнения, ще усетите как стойката ви се изправя, гръбначния ви стълб придобива младежката си гъвкавост, а коремът ви ще е значително по-стегнат.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Чудодейни упражнения изправят гръбнака ви само за 5 минути на ден

  1. Ирина Георгиева каза:

    Добре биб било да промените заглавието.Няма такова упражнение , което да изправи гръбнака след пубертета.И не става само с едно упражнение.Вкарвате в заблуда хора, които се сблъскват с проблема за първи път.

    • Бойка каза:

      Ами аз съм с такъв проблем и значилно това упражнение ми помогна по един ии друг начин но не правя само него правя такива за цяло тяло като в края на тренировката приключвам с това и има полза

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *