Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Еликсир за здравословно отслабване с грейпфрут – РЕЦЕПТА

Този невероятен плод грейпфрут е добре известен със своите антиоксидантни и антибактериални свойства. Той е богат на витамин С, но също така съдържа витамини А, В, D и Е, както и калций, магнезий, манган, фосфор, цинк, желязо и мед.

grapefruit
грейпфрут

Той е богат на витамин С, но също така съдържа витамини А, В, D и Е, както и калций, магнезий, манган, фосфор, цинк, желязо и мед.

За приготвяне на този невероятен еликсир са ви необходими само:

  • Един голям узрял грейпфрут
  • Една супена лъжица мед

Начин на приготвяне:

Срежете грейпфрута на половина и извадете пулпата с лъжица.

Сложете пулпата и меда в един съд и разбъркайте, докато се смесят добре. Вашият еликсир вече е готов.

Този еликсир съдържа изключително полезни съставки.

  • Многобройни изследвания са доказали, че ако ядете грейпфрут редовно ще намалите лошия холестерол с около 15,5% и триглицеридите с около 27%. Всичко това не би било възможно без съединението пектин, което се намира в грейпфрута. Това съединение също така ще намали нивото на кръвната захар и ще нормализира обмяната на веществата.
  • Ликопенът, който помага в борбата с токсините и вредните материали в организма, също е основна съставка в грейпфрута.

Грейпфрутът съдържа множество съставки, които допринасят в борбата с настинките. Освен това вече има доказателства, че той помага срещу появяванията на някои видове рак и сърдечни заболявания.

Еликсирът трябва да се взема 20 минути след хранене, разделена дозата 3 пъти на ден в продължение на 1 месец. Сместа се прави всеки ден и се изяжда през същия ден.

Предупреждения за внимание!

Имайте предвид, че от грейпфрутът може да засили ефектите на някои медикаменти, така че, ако приемате лекарства, преди да пиете тази напитка, се консултирайте с вашия лекар.

В случай, че вземате лекарства за понижаване на кръвното налягане, лекарства против рак, антидепресанти, антибиотици или сърдечни статини, тогава трябва да избягвате ежедневно ядене на грейпфрут.

 

 

Как грейпфрутът работи за вашата красота и здраве

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *