ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Това са подправките и билките, ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за всеки болен от рак!

Кои са храните и хранителните добавки, които са най-популярни сред онкоболните и се използват най-много по време на химиотерапията?

 

подправки рак Изследване в Австралия на екип от медици начело с д-р Сали Брукс установи, че освен витамините и минералите това са: рибено масло, куркума, коензим Q10, зелен чай, джинджифил, лактобацили, японските гъби реши и билките беловълнест магарешки бодил (Carduus candicans), сладник (или женско биле – Glycyrrhiza glabra) и сграбиче (или клин – Astagalus).

Д-р Брукс изтъква, че билките са лекарства, макар повечето хора да ги възприемат като храни, а не като лекарства. Освен това
те се продават без рецепта и извън аптеките. Според лекарката обаче някои добавки, и най-вече антиокси-дантите, могат да понижат ефекта от химиотерапията или да засилят страничните ефекти от нея. Балансът между ефикасност и странични ефекти при химиотерапията е нещо много прецизно и той може да се наруши, ако пациентът взема антиоксиданти, без да каже на своя лекар, пише д-р Брукс.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *