ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да си направите буркан с витамини?

Искате да сте здрави? Искате да предпазите децата си от вирусите и настинките? Искате да пречистите организма си и да отслабнете?

burkan s vitamini

Кой не иска да е здрав и красив? Лесно, стига да знаете как! Онова, което трябва да направите е буркан с витамини.

Как да си направите буркан с витамини?

Вземете един буркан от компот. Сложете в него една чаша мед, по възможност захаросан, чист истински мед. След това една шепа смлени орехи, по половин шепа бадеми и лешници, няколко сушени кайсии, сливи и смокини нарязани на ситно, свежи шипки, малко кедрови ядки, един лимон, нарязан на шайби, заедно с кората, 3-4 щипки канела и стафиди.

Отгоре трябва да ви остане място, за да сложите още един лимон, сок от един портокал и мед. Затворете буркана и го обърнете. Нека да остане така известно време. Идеята е медът да обхване всички компоненти. След това трябва да престои една нощ в хладилника. Мине ли това време, сместа е готова за ползване.

Имайте предвид следното: ако давате от тази смес на малко дете, то ще е по-добре предварително да пасирате по-твърдите компоненти, така че да се получи нещо като по-гъст сироп.

Как се приема тази страхотна смес?

Ако искате да засилите имунната система – по една супена лъжица сутрин на гладно. След това задължително трябва да пиете чай.

Ако искате да отслабнете – сутрин, обед и вечер по една лъжица, през останалото време чай и така два пъти в седмицата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *