Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вижте коя диета спасява от импотентност!

Европейското дружество по кардиология (ESC) събра във Виена свои специалисти на форум за най-здравословното мъжко хранене.

erectusУчастващите медици представиха свои разработки в подкрепа на тезата, че хранене от типа на средиземноморската диета може да съдейства за преодоляване на еректилната дисфункция.

Гръцкият лекар Атанасиос Ангелис, който е бил основен докладчик, изложил теорията за средиземноморската диета като най-подходяща за подобряване на сърдечно-съдовите функции, а оттам – и за противодействие срещу проявите на импотентност.

Д-р Ангелис подчертава, че именно влошеното състояние на сърцето и кръвоносните съдове много често е причина за еректилна дисфункция при мъже в разцвета на силите. Лошото състояние на сърдечно-съдовата система пък се свързва с нездравословното хранене.

Ако диетата се коригира по подобие на средиземноморската, могат да се решат едновременно няколко проблема, коментират от medikforum.ru. Д-р Ангелис специално подчертава, че по този начин се подобрява работата на сърдечно-съдовата система, ликвидира се еректилната дисфункция и благодарение на здравословното хранене се балансира общото здраве.

Еректилната дисфункция не бива да се възприема като признак на стареенето – това е знак на организма, че кръвоносните съдове не функционират нормално. Това е и едно предупреждение за даден мъж, че той е в риск и може да получи инфаркт или инсулт. 80% от случаите на еректилна дисфункция са свързани с проблеми от кардиоваскуларен характер, припомня д-р Ангелис.

В изследване, проведено под негово ръководство, участвали 75 мъже с проблеми в интимния живот. Средната възраст на участниците била 56 години. Специалистите разработили специална програма, оценяваща състоянието на кръвоносната система паралелно с характера на храненето. По този начин изследователите открили, че колкото по-далеч било храненето на един човек от средиземноморските стандарти, толкова по-зле действала кръвоносната му система. Най-характерен белег за това било състоянието на аортата, която губела еластичността си. Обратно: когато храненето започнало да се променя в посока на здравословните норми, сърдечният мускул заработил по-добре.

Д-р Ангелис уверява, че и най-малките подобрения в храненето веднага се отразяват на сърдечно-съдовата система и потентността. Дори промяната да е само прибавяне на зехтин и орехи към менюто.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *