Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да създадете енергийно поле в дома си, според фън шуй

Част 1

За да предпазите дома си от болести и вредна енергия, направете следното упражнение по визуализация.

1. Застанете в средата на стаята. Вдигнете ръцете си напред, с разтворени и обърнати нагоре длани. Поемете си дълбоко дъх, като същевременно вдигате ръцете, след което спуснете полека дланите с няколко сантиметра надолу. Издишайте. Повторете три пъти, за да събудите чи. Представете си как получавате от Вселената енергия под формата на златна светлина.

2. Вдигнете ръце нагоре, с отворени и обърнати към небето длани, сякаш се стремите да получите енергия от Вселената. Почувствайте чи с дланите. Останете така няколко минути. Когато усетите леко гъделичкане в дланите, обърнете ги бавно една към друга. Дръжте ръцете си вдигнати над главата.

3. Бавно свалете ръце, така че да сочат напред, и си представете, че държите прозрачно кълбо от защитна синкава светлина между дланите си. След това отдалечете бавно длани една от друга и си представете как кълбото става все по-голямо.

4. Сега си представете как кълбото светлинна енергия става все по-ярко и все по-голямо, докато стане по-голямо от вас, по-голямо от стаята, по-голямо от къщата, от апартамента ви… скоро изпълва цялата къща/жилищен блок със своята защитна светлина. Нищо негативно не може да пробие защитната бариера, създадена от това кълбо светлина. Съсредоточете се върху тази защитна обвивка около дома ви. Повярвайте в силата й. Сега бавно затворете очи и си представете как синята светлина обгръща като в пашкул вашата къща, апартамент или стая. Кажете си: „Това е енергийното поле на моето жилище/дом/ стая. Нищо отрицателно не може да проникне през това енергийно поле“.

Практикувайте редовно това упражнение, като се съсредоточавате колкото може повече. Не забравяйте, че през цялото време трябва да се чувствате спокойни, да не мислите за странични неща. Голямата тайна на визуализацията се крие в способността ви да се отпуснете и настроите на вълните на Вселената.

 

 

Есенен фън-шуй за здраве и късмет

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *