Според фън шуй можете да предпазите дома си от болести! Вижте как!

Една от най-силните предпазни мерки за жилището е създаването на защитно поле от чи.

energijno1За целта е необходимо да развиете способност за съсредоточено умствено извикване на образи. Всеки я притежава – тя включва концентрация за създаване на мощни визуализации в съзнанието. Образите, които изграждате мислено, имат тайнствена сила, която може да бъде насочена към създаване на защитно силово поле от енергия за предпазване на дома.

Това силово поле действа в различни направления: пречи на враждебната чи да проникне в естествената аура на жилището, не позволява на хората със скрити лоши намерения към обитателите да прекрачат прага му и дори изпълнява ролята на невидима бариера срещу блуждаещи духове, които съжителстват с нас, но в друго измерение. Колко силно ще е създаденото от вас поле, зависи от това до каква степен можете да се съсредоточите.

Най-общо казано, колкото повече сте в хармония с енергията на своя дом, толкова по-близък ви е неговият дух и по-силно ще е създаденото от вас силово поле. Подобно поле в никакъв случай не може да бъде създадено, за да вреди на други хора, и действа най-добре, когато мотивите ви са безкористни. Например мисловната визуализация на родители, чиято цел е да предпазят децата си, е изключително мощна, защото енергията в основата на тази визуализация е безусловната любов, чийто дух притежава голяма сила. За онези от вас, които са запознати с творческата визуализация или са се занимавали с медитация, ще е доста по-лесно да създадат силово поле.

Добър подход е да си представите своя дом, обвит в пашкул от синя светлина. Мислете за светлината като за защитен ореол. Ако живеете в апартамент, си представете как светлината обгръща целия блок, така че всички да се възползват от нея.

Ако практикувате често тази медитация, вашият дом ще бъде в пълна хармония с космоса, тъй като ще изпълнявате ролята на проводник от Вселената към него, изпълвайки го със силна ин/ян чи.

 

Прочетете в продължението упражнението за визуализация …

 

Енергийно разпределение в дома според фън-шуй

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *