ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да се отървете от умората: 3 лесни рецепти за здраве и настроение

В днешния забързан начин на живот е много трудно да запазим енергията и силата до края на деня

бодрост

Психическото и физическо изтощение щади никого. Разбира се, рекламите ни карат да консумираме енергийни напитки, тонизиращи лекарства и т.н., но това не е безопасно, нито пък е ефективно. След като прочетете нашата статия, вие ще научите как да си правите лесни и здравословни напитки срещу умора.

Как да се отървете от умората? – Уникални рецепти

Рецептата първа

За да направите този народен лек срещу умора трябва да претъркате през сито половин килограм зрял касис, и след това да изсипите в получената смес два литра вода (преварена или пречистена). Получената плодова каша се вари на слаб огън за около половин час. След като се охлади, добавете 3-5 лъжици мед. Половин чаша от тази напитка, подправена с малко сок от лайм е идеално средство за събуждане.

Рецепта втора

Трябва внимателно да се смеи в кафемелачка суха шипка, и след това сложете две лъжици шипка в подходящ съд, за да ги залеете с две чаши пречистена вода. Сварете сместа на слаб огън в продължение на петнадесет минути, а след прецедете. Проста, лесна, но ефективна, тази смес е идеална при хронична умора. Продължителност на лечението: 5-15 дни.

Рецепта трета

Отлично средство при умора е исландския мъх. Исландският мъх се продава в билковите аптеки. Две супени лъжици сух исландски мъх се залива с гореща вода, след това сместа се вари на слаб огън, охлажда се и се прецежда. Трябва да консумирате тази течност до три часа, като я пиете на малки глътки.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *