ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Вашата тайна съставка за отслабване е …

Оцет е супер съставка за отслабване! С незаменимата си способност да изгаря мазнини! Има достатъчно изследвания, които са установили, че консумацията на ябълков оцет води до загуба на тегло, намаляване на коремните мазнини и по-ниски триглицериди. 

Оцет

Оцетът има само три калории на супена лъжица. При това, на пазара има невероятно разнообразие на различни видове оцет. Съветите по-долу ще ви покажат как да използвате оцета, за да намалите калориите и да ядете повече зеленчуци с нашата съставка за отслабване .

Направете ваша собствена нискокалорична салата

Голямото нещо, за да създавате свои собствени салатни дресинги от нулата е, че можете да контролирате точно какво се слага в тях. С помощта на повече оцет (нашата съставка за отслабване) и по-малко олио, можете да създадете свой собствен дресинг за салата. Освен това, можете да го променяте всеки път чрез използване на различни разновидности на оцет. Просто комбинирате оцет, олио, билки, подправки и сол в буркан, който затваряте плътно с капачка. Преди да ползвате хубаво го раздрусайте и поръсете вашата салата или варени зеленчуци.

За риба

Вместо да използвате висококалорични и натоварени с мазнини сосове, опитайте да поръсите рибата с малцов оцет. Този оцет и риба са класическа комбинация. Направете рибата на скара или във фурна, за да има още по-ниско съдържание на калории.

Добавете ароматен оцет на зеленчуците

Ние всички знаем, че зеленчуците са добри за нас, но сами по себе си те може да изглеждат малко скучни. За да се повишат техният естествен, вкусен аромат, наръсете ги с малко оцет. Можете да си приготвите и билков оцет за вашите салати. За да прочетете рецептата, последвайте линка.

За сандвичи

Вместо да използвате майонеза или други калорични бомби за мазане на сандвичи, поръсете малко оцет (нашата съставка за отслабване работи най-добре, ако имате маруля или други зеленчуци във вашия сандвич). Сандвичът се овлажнява и придобива страхотен вкус и мекота.

При варене на боб

Вместо да подправяте боба си със солу сложете 1 супена лъжица оцет точно в края на готвенето. Това ще подобри вкуса на зърната, така че не е нужно да добавяте твърде много сол. Фасулът ви зарежда с фибри, желязо, протеини и фитохимикали и киселинността на оцета може да помогне за увеличаване на усвояването на желязото от него.

Мариноване на месо

Крехкото месо от заек или друг дивеч трябва да се маринова преди да се готви. Така не остават хилави след готвенето. Натопете месото в оцет за една нощ и на другия ден го гответе.

 

 

Направете пролетно прочистване с ябълков оцет

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *