Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как вкусно и бързо да излекувате кашлицата – 5 ефективни рецепти

Кашлицата е един от проблемите, с които се сблъсква почти всеки човек през есенно-зимния период

med
Как вкусно и бързо да излекувате кашлицата – 5 ефективни рецепти

Откъдето и да го погледнем, човешката дихателна система обикновено поема първия удар от почти всички сезонни и несезонни инфекции. Затова е особено важно да се избегнат усложненията. Дори и най-леката кашлица трябва да започне да се лекува навреме.

Ние сме подготвили за вас най-лесните, ефективни и изпробвани рецепти за кашлица.

Първа рецепта: Направете си чай от мащерка. Когато стане готов за пиене, вземете една чаена лъжица мед с една чаена лъжица канела, които предварително сте смесили. Първо се взима меда с канелата, а след това се изпива горещия чай.

Втора рецепта: За нея е необходимо да се подготви отвара от семена на анасон 1 супена лъжица от семената се залива с един литър вода. Нека да заври. После се маха и се оставя да престои три часа. От този бульон трябва да се пие по 50-100 мл три или четири пъти на ден.

Трета рецепта: За ефективното отстраняване на храчките взимайте три пъти на ден по една супена лъжица сок от боровинки, която сте разбъркали с една лъжица мед.

Четвърта рецепта: Много полезно при продължителна кашлица е да се пие сок от моркови с прясно мляко, в съотношение 1:1.

Пета рецепта: За да се отървете от кашлица и настинка пийте редовно чай от липа. Чаена лъжичка липов цвят трябва да се сложи в една чаша вряща вода. Оставя се да престои в продължение на половин час, след това добавете една чаена лъжичка мед. Пийте тази напитка два пъти на ден – сутрин и вечер.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *