ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да си пречистим бъбреците с просо?

Просото е чудесен лек не само за бъбреците, но и за цялата отделителна система. То премахва пясък, камъни, действа благоприятно при заболявания на женската пикочно-полова система. Използва се за лечение на цистит.

Просото помага и за изхвърляне на камъни от пикочния мехур. Благодарение на специалната отвара, приготвена с нея, камъкът се разтваря на песъчинки и след седмица-две се изхвърля с урината.

prosoКак се приготвя отварата?

Изплакнете 1 ч.ч. просо с топла вода. Изсипете количеството в 3-литров съд. Залейте просото с гореща вода, трябва да напълните съда. Покрийте го с нещо и го оставете на стайна температура за 24 часа.

На следващия ден водата леко ще промени цвета си. Това е течността, която трябва да се изпие при гореизброените здравословни проблеми. Пийте от приготвената отвара по 2-3 чаши на ден между храненията. След като се изчерпа, залейте същото просо още веднъж с гореща вода и изчакайте една нощ. На следващия ден продължете лечението.

Курсът на лечение продължава до пълно излекуване. Времето зависи от сложността на съответния проблем.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *