Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Сладолед и още нещо ни дава уникално чувство на бодрост!

 

За да се ободрите, трябва да се измиете със студена вода – това го знаят всички.Но не знаете това…

 сладолед, какао, бодрост, свежест, настроение,

че козметиците решително ще възразят срещу този навик – ледената вода нанася стрес както на кожата на лицето, така и на кръвоносните съ­дове. Те препоръчват друго – изяжте един сладолед. По данни на Баварската асоци­ация на диетолозите (Герма­ния), хапването на сладолед сутрин активира организма много повече от студеното измиване.

Сладоледът според специалистите от универси­тета в Торонто /Канада/ е Великолепен начин да приучите гърлото към по-студе­ните храни. Този тип закаля­ване е най-доброто, защото сладоледът се ближе и попада в гърлото постепенно, което не води до рискове и разболяване.

Повечето хора за събужда­не пият кафе и чай, които тонизират организма, защото съдържат кофеин. Но какаото има същото ободря­ващо въздействие, защото съдържа голямо количество теобромин – родственик на кофеина. Според учени от Колумбийския университет (САЩ), то подобрява физи­ческата издръжливост.

Какаото снабдява организма с много полезни минерали като цинк, калций, желязо и мед. Освен това честият прием на топлата напитка подобрява цвета на лицето.

 

5 доказани ползи за здравето, които носи шоколада

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *