Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

АБОКА ЛИБРАМЕД / ABOKA LIBRAMED

Съдържа полизахаридни макромолекули (Policaptil Gel Retard) и аромати.

libraПредназначение

АБОКА ЛИБРАМЕД е медицинско изделие, с чиято помощ се постига редукция на теглото и контрол върху апетита без химични въздействия. Продуктът постига ефект чрез механично активиране дейността на чревния тракт. Препоръчва се при наднормено тегло и затлъстяване при деца над 8 години и възрастни. Приемът на ЛИБРАМЕД балансира стойностите на кръвната захар и редуцира усвояването на калории, като ускорява обменните процеси.
За добър ефект се препоръчва съчетаване на ЛИБРАМЕД с подходяща диета и подобаваща физическа активност.

Как се приема

Възрастни и деца над 12 години приемат по три таблетки два пъти дневно – преди основни хранения. Деца от 8 до 12 години ползват същата схема, но с по две таблетки. Ако потребителят има проблеми с преглъщането, таблетките се разтварят във вода или сок и разтворът се изпива бързо, преди да започне да се желира.

Основният компонент в продукта – Policaptil Gel Retard, образува в червата гел и по този начин ограничава възможността за абсорбиране на въглехидрати и мазнини в големи количества. Същевременно ЛИБРАМЕД оптимизира чревната перисталтика, което ускорява чревния транзит и така ограничаващите функции на продукта се усилват.
Обикновено лечението с ЛИБРАМЕД продължава два месеца, като в края на всеки месец се прави почивка от 2-3 дни.

Възможни нежелани ефекти

ЛИБРАМЕД се понася добре; не е агресивен продукт. В някои случаи обаче началото на лечението с него води до стомашен дискомфорт и подуване на корема. Обичайната практика е да се намали дозата, като еднократният прием се сведе до една таблетка. Дозировката постепенно се увеличава до стандартните за възрастовата група количества.

Кога НЕ БИВА да се приема

Този продукт не се прилага за деца на възраст под осем години. Не е подходящ за бременни и кърмачки.
Не ползвайте ЛИБРАМЕД, ако имате алергия към някой от компонентите на продукта.

Пациенти с диабет и хиперлипидемия провеждат консултация с лекар преди началото на приема, за да се уточни индивидуална схема на лечението съобразно здравословното състояние.

Взаимодействия с други медикаменти

Консултирайте се с лекар за индивидуална лечебна схема, ако приемате постоянно медикаменти за друго заболяване. ЛИБРАМЕД може да намали ефекта от някои лекарствени средства, като ограничи възможностите за пълноценното им усвояване при ускорените обменни процеси.

Усреднена цена в аптеките – 33 лева

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “АБОКА ЛИБРАМЕД / ABOKA LIBRAMED

  1. Христина каза:

    Здравейте как мога да си поръчам вашият пакет на LibraMed и каква е цената

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *