Как Малина се стопи до 46 кг?

Фолкпевицата Малина се е стопила до кожа и кости и буквално е неузнаваема. Пайнерската фурия, която не крие страстта си към фитнеса и танците, е отслабнала драстично и най-верните й фенове се чудят притеснено дали всичко със здравословното състояние на изпълнителката е наред.

46-годишната певица удвоила тренировките в залата и започнала строга диета. Тя тренирала всеки ден във malinaфитнеса, а позволените й храни се свеждат до яйца, мед, плодове, зеленчуци и риба. Малина не спира да брои калориите и въпреки слабия си външен вид тя все още се чувставала пълна.

Наскоро Малина посетила диетолог, който констатирал, че здравето й е в добра форма, но въпреки това индексът й на телесна маса е под нормата. Изпълнителката трябвало да качи няколко килограма върху осанката си, тъй като сегашното й тегло от 46 кг е на прага на възможностите на организма й.

„Подложила се е на режим и диета, сякаш е професионален спортист. Приема все по-малко храна, а не спира да се изтощава с тренировки“, коментират нейни познати пред в. „Уикенд“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *