ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Д-р Майкъл: Нашата ваксина успешно лекува рак за 28 дни

Разработената от д-р Майкъл ваксина успешно е приложена на близо 100 пациенти с рак

Израелският специалист Майкъл Хар-Ной представи и у нас перспективно лечение на рак, което обединява в себе си предимствата на ваксините и имунотерапията. Авангардната медицинска технология е съвместна разработка на израелски специалисти, заедно с изследователи от Тайланд и САЩ. Д-р Майкъл работи над проблема с онкологичните заболявания от 10 години в основания от него медицински център „Хадаса” към Университета на Ерусалим. Налице са първите резултати от прилагане на разработения метод. От 2009-та започват клинични изпитания и близо 100 онкоболни пациенти, които на практика са нямали шанс, след неуспех с традиционната химиотерапия и лъчелечение, с новата ваксина успешно са били излекувани от рак, в различните му форми.

Д-р Майкъл: Нашата ваксина успешно лекува рак за 28 дни
Д-р Майкъл: Нашата ваксина успешно лекува рак за 28 дни

Модерното направления в лечението на рак не отхвърля досегашните методи, а просто ги допълва, разказа д-р Майкъл на презентацията, която бе тези дни в София. Специалистите създават един вид персонална имунотерапия, а получаването на лекарството става по метода на ваксинацията. Първо се взема проба от тумора на пациента и се обработва така, че да се селектират определени антитела. При следващия етап, подкожно се инжектират получените от тях антигени, които активират имунната система и тя започва да унищожава раковите клетки навсякъде в организма. Времетраенето на целия процес отнема средно 28 дни, но по този метод успешно се лекува рак във всичките му форми, твърди израелският специалист. Основното предимство е отсъствието на негативни последици за пациента, тъй като ваксината е персонално разработена за пациента и неговия тумор.

За ефикасността на авангардното лечение е трудно да се коментира, тъй като изпитанията са в начален етап. Рецидивите на туморите са често срещани, но шансът е именно в активната имунна система на човека, която чрез ваксинацията естествено се научава да разпознава тези клетки и успешно да се справи с всички видове рак, смята д-р Майкъл.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Д-р Майкъл: Нашата ваксина успешно лекува рак за 28 дни

  1. Николов каза:

    Майкъл Хар-Ной е мошеник и изнудвач! Продава надежда на хора в нужда срещу 100000$ и не ги лекува, а ги изнудва за още пари! Прочетете в интернет за Ева Иванова и Татяна Василева, които му повярваха, но вече не са между живите, мир на праха им! Моля опровергайте публикацията, не правете реклама но този престъпник!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *