Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Неподозирано: сокът от това цвете заздравява и най-чупливите кости

Този сок има силен тонизиращ ефект и помага за заздравяване на чупливите кости. Той неутра­лизира повишената киселинност и нормализира алкално-киселинното равновесие в организма. Сокът от глухарче се отличава с изключително високо съдържание на магнезий, калий, калций, натрий и желязо.

 сок от глухарче, чупливи кости, стави, остеопороза, артрит, магнезий, калий, калций, натрий, желязо

Магнезият е жизненоважен за твърдостта на кос­тите. Наличието на достатъчно количество магнезий и калций по време бременност обезпечава здрави зъби и кости на детето.

Правилното съотношение между органичен магне­зий, калций, желязо и сяра спомага за образуване на някои кръвни съставки. Виталният магнезий участва в изграждане на клетките и тъканите на белите дробове и нервната система. В същото време той притежава го­ляма регенерираща сила.

сок от глухарче, чупливи кости, стави, остеопороза, артрит, магнезий, калий, калций, натрий, желязо

Органичният магнезий може да се придобие един­ствено от суровите и пресни растения. Магнезият във фармацевтичните препарати, който е неорганичен, не би могъл да бъде полезен за организма и дори може да предизвика нарушение във функциите му. Приемането на химически обработен магнезий води до натрупва­нето му в тялото. Въпреки че магнезият на таблетки или на прах може да доведе до бързи резултати, те във всички случаи са временни. Последиците от акумули­рането на излишни количества неорганичен магнезий в организма могат да бъдат разрушителни. Затова пред­почитаме да бъдем предпазливи, за да не съжаляваме по-късно.

Органичният магнезий, извлечен от суровите зелен­чукови сокове, е безценен градивен елемент за тялото.

Сокът от сурови листа и корени на глухарче, в ком­бинация със сок от моркови и листа на ряпа, помага при гръбначни и други заболявания на костната систе­ма, заздравява зъбите и по този начин предотвратява по­явата на дегенеративни заболявания като пиорея и други.

 

 

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *