ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Дженифър Лопес става веган

Дженифър Лопес реши да стане истински веган по примера на Бионсе. Тя обаче признава, че й е много трудно да кара без масло и месо.

jl44-годишната звезда преди време вече направи един вегетариански опит, но нищо не се получи. Сега Лопес е готова да измени радикално диетата си, обясняват от medikforum.ru. Тя изхвърля от менюто си всякакви продукти от животински произход, за да съхрани добрата си форма. Новото меню обаче й доскучава, маслените и месни блюда определено й липсват.

Неотдавна Бионсе и съпругът й станаха вегани за 22 дни и този режим на хранене им се отрази чудесно. Дженифър Лопес уверява, че ще се опита да се храни по този начин значително по-дълго време.

Да си веган означава да се откажеш не само от месото, но и от млечните продукти, изобщо да се храниш с това, което расте на земята – обяснява Лопес. – Това може да е трудно, но веднага се отразява на самочувствието: всяка сутрин се събуждам в превъзходно настроение.”

Веганската диета е построена върху зърнени продукти, бобови, зеленчуци и плодове. Дженифър Лопес е намерила вариант да разнообразява менюто си с вегански хот дог, сладолед, кашкавал и дори веганска майонеза. Звездата се радва на отлична за възрастта си фигура; но тя иска да съхрани това състояние и след десет години. Вечната младост очевидно й е цел: сигурно затова и мъжете край нея са наистина млади.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *