ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Това са домашни средства за лечение, които работят!

Знаете ли, че можете да лекувате изненадващо много леки заболявания с тези неочаквани битови предмети и храни.

Молив между зъбите

Когато сте в стрес и тревожност, може подсъзнателно да стискате челюстта и зъбите. Това напряга мускулите, които свързват челюстта към слепоочията и предизвиква главоболие от напрежението. Поставете молив между зъбите си, но без да го стискате. Така автоматично се отпускат мускулите на челюстта и се предотвратява болката. Сложете молив между зъбите си, когато сте на изпит.

Кисело мляко

Много проучвания има, които доказват, че живите бактерии в киселото мляко могат да потиснат лошия дъх, който се причинява от бактерии. Добрите бактерии от него изтласкват лошите, причиняващи смрад, като създават нездравословна среда за тях. Яжте повече кисело мляко с живи бактерии, ако имате лош дъх в устата.

Чай маточина против херпес от настинка

Маточината е първия избор на билково лечение при херпеси, които се получават обикновено около устните при настинка. Маточината има антивирусни свойства, които предотвратяват огнищата на херпеса. Вземете си сушена билка от билковата аптека и направете чай с 250 мл вряща вода и 4 супени лъжици от маточината. Оставете да изстине и след това с тампонче памук поставяйте компреси върху херпеса – няколко пъти на ден, докато изчезне.

Водка

Ако краката ви миришат при положение, че сменяте редовно чорапите си (а те са памучни) и обувките ви не са от изкуствени материи (балатумки), значи е възможно да се потят от вълнение или някакво безпокойство. Напоете памучна кърпа с водка и избършете краката си с нея, за да се отървете от вонята. По същия начин действа и спирт от аптеката, ако предпочитате да си изпиете водката, а не да я изливате на краката си. Спиртът е антисептичен и подсушава. Той убива гъбичките и бактериите, които причиняват миризмата и премахва влагата, която позволява на тези организми да се развиват.

Продължение …

 

Изкуството в помощ срещу стреса

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *